Om Arkipre Bygg AB

Företagets huvudinriktning är ROT-arbeten (”ROT” = Reparation, underhåll, Ombyggnad  och Tillbygnad) och har förstås alla förutsättningar för att beställarna kan nyttja ROT-bidraget genom oss. Men det bör väl också nämnas att vi även gärna tar oss ann större projekt, som att bygga ett helt nytt garage, friggebod eller en helt ny villa från råmark till överlämnande av husnycklar.

Företaget har funnits sedan Okt 2010 men de som är inblandade har, i genomsnitt, ca 25 års erfarenhet som proffs i byggbranschen. Den kunskapen och erfarenheten utgör grunden för våra tjänster och vi kör en hård koll på kvalitén på alla jobb samt en öppen dialog, under resans gång, för att se till att beställaren blir nöjd med resultatet. Om möjligt, så försöker vi alltid få jobbet gjort lite bättre än förväntat.

Företaget har naturligtvis F-skattesedel och full entreprenadförsäkring (med Vardia Försäkring) så att alla kan känna sig trygga.

Trots att vi har erfarenhet inom så gott som alla områden i byggbranschen så är vår kärnkompetens invändig renovering och ombyggnad. Sådant som golv, nya väggar, fönster, dörrar, badrum, kök, montage, spackling & målning gör vi kontinuerligt. Men vi utför ett stort antal större ombyggnader/tillbyggnader både inomhus och utomhus och åtar oss gärna sådana projekt också – kanske 1-2 per år.

Vi är flexibla och tar gärna hand om totalentreprenader och där vi sköter allt och hyr även in specialister som vi samarbetar med - allt från grävare till plåtslagare beroende på omständigheterna.

Se gärna på våra bilder för att få en idé om de typer av jobb vi har utfört. Om referenser önskas tillhandahålls dessa gärna.

Ett besök inom Storstockholmsområdet för att se på/diskutera ett nytt jobb samt en offert är alltid gratis.

Vi hoppas få äran att hjälpa er med ert nästa projekt!

Mvh 
Arkipre Bygg AB